Trehøje Museum

 

Jule/husflidsmarked på Trehøje Museum - Glæd dig!

 

Lørdag den 18. november kl. 13.00 til kl. 17.00 og

søndag den 19. november kl. 10.00 til kl. 16.00

Der bliver forrygende travlt på Trehøje Museum i Ørnhøj!

Museet danner ramme omkring det årlige husflids/julemarked, og igen i år har ca. 20 kreative mennesker sagt ja til at vise deres kreationer frem.
Der arbejdes med glas, der sælges figurer i sten og der kan købes de lækreste strømper, pileflet og flotte håndlavede knive, det er blot nogle at tingene du kan se ved et besøg på museet lørdag og søndag, til jule/husflidmarkedet.
Der laves også dekorationer med gran og mos, og du kan købe et juletræ til at sætte udenfor med lys på, i den mørke tid, som vi er nået til her midt i november.
Museet har ryddet op på magasinet og indrettet café, som sædvanen tro har dejlige vafler som spreder sin duft over hele huset cheeky
For de spillelystne drejer den gamle vaskemaskine rundt med lodder til tombolaen, hvor udstillere og sponsorer har leveret fine gevinster.
Der er igen lagt op til en dejlig kreativ weekend som samtidig er afslutning for sæsonen for museet. Museet har søgt Lions Vest om et tilskud til noget IT grej som kan være med til at udvikle museet, både i forbindelse med udstillinger og streaming af foredrag, denne donation vil blive overrakt i weekenden.
Bestyrelsen er begyndt på planlægning af den kommende sæson, bl.a. er der hen over vinteren en tema aften, hvor vi skal spise mad som i gamle dage. Måske kommer der, efter utallige opfordringer, igen en ølsmagning.
Ideer er der nok af, så kom og vær med, benyt samtidig muligheden for at tegne et medlemskab og på den måde støtte op om museet nu og i fremtiden.
Der er gratis adgang til jule/husflidsmarked, men kom og støt vore udstillere og museet med en handel.

Trehøje Museum - Søndermarksvej 2 - 6973 Ørnhøj

Museet har åbent søndage kl. 14.00 - 16.00

Entre kr. 20,- Gratis for medlemmer - Medlemskab af Museet koster kun 80 kr. for et år

Du kan indbetale til: Reg.nr.: 7650 Kto.nr.: 7578334 - Husk at opgive dit navn ved indbetaling

Webmaster: flottehjemmesider.dk

 

Følg os på facebook:

 

 

Vi bliver glade hvis du giver os et like wink